En av mina favoritmåltider! Ryggbiff med kappa, lök, morötter och lite beasås sitter perfekt i en hungrig mage.

För er som inte vet går jag på ett industritekniskt program med inriktning global industri. Vad innebär då detta program? Jo, under utbildningen får man lära sig att arbeta i en industri och på laboratorium. Man får göra ett antal språkresor och i trean får man utlandspraktik. Antingen i Europa eller i andra delar av världen. I trean kan man välja om man vill ha praktik en gång i veckan eller inrikta sig naturvetenskapligt (man får full högskolebehörighet). Så när jag tar studenten i trean kommer jag vara utbildad processoperatör + att jag kan läsa vad jag vill på högskolan! Toppen eller hur! Nackdelen är att vissa ämnen är inte världens roligaste och ibland supersvåra .. men det är bara och kämpa för allt det andra positiva med skolan väger upp det! Det finns massa andra saker som är värda att nämnas med skolan men det får bli en annan gång!

Min underbara klass i London i höstas! 
Uppe lite tidigare än vanligt för idag ska jag iväg till ett ställe som kallas "River house". Där brukar vi (klassen) befinna oss när vi ska göra laborationer stor skaligt och inte bara använda pyttesmå mängder. Lite roligare än vanliga kemilaborationer!

Hoppas ni får en underbar onsdag!
Många har säkert hört om lchf och för er som inte riktigt har koll på det kommer en sammanfattning här:

- Det man i stora drag får äta är: kött, fisk, ägg, mejeriprodukter (som inte innehåller socker och med en hög fetthalt), grönsaker, bär, nötter 

- Det man INTE får äta kolhydrat rika produkter så som potatis, ris, pasta, bröd, godis, chips osv.

- Helst ska maten man köper inte innehålla några E-nummer och andra onödiga tillsatsämnen utan vara så naturlig som möjlig.

I andra inlägg kommer jag att berätta om min erfarenhet med lchf.
Kaffe med grädde är den absolut bästa medicinen för mig när jag ska plugga. Just nu fysik, som jag tycker är skitsvårt..

En bild på stugan som vi bodde på under skidsemestern i kläppen.

Dagens middag blev oxjärpar med broccoli och morötter, mums!

Den absolut bästa måltiden på dagen är för min del frukosten!

Ibland har man även otur i oturen. Beviset kom nyss.
- Jag kollar fel på skånetrafikens tågtider så jag kommer komma 5 minuter sent till mitt ärende.
- Tåget blir försenat = jag kommer komma ännu mer sent
- Tåget blir inställt = jag kan inte ta mig till mitt ärende....

Får hoppas på bättre lycka nästa måndag! Men får se det på den ljusa sidan, jag kan börja med matlagningen nu. Mat = mums!!

Mat är superviktigt! Därför är det något jag går väldigt mycket upp i. Lchf med lite mejeriprodukter passar min kropp bäst. Jag köper ingen mat med socker i och massa tillsatser, utan maten tillagas från grunden. På bilden ses veckans inköp!

Idag startar jag dagen med en kopp te och halstabletter efter ett underbart sportlov.

Hoppas ni får en härlig måndag!